X

Afdelingen

Goede praktijken - Bronaanpak
Geen gegevens gevonden
Goede praktijken - Technisch
Geen gegevens gevonden
Goede praktijken - Organisatorisch
Geen gegevens gevonden
Goede praktijken - PBM
Geen gegevens gevonden
Actueel
Geen gegevens gevonden
FAQ
 • Waar kan ik voorlichtingsmateriaal vinden voor de Arbocatalogus?
  • Machineveiligheid: hoe slim is uw beleid? Mesveiligheid: hoe scherp is uw beleid? Werkgevers en managers bieden wij praktische hulpmiddelen aan, waarmee zij direct aan de slag kunnen.

   Bijvoorbeeld banners voor uw eigen intranet (indien aanwezig). En een kant-en-klare Powerpoint-presentatie, te gebruiken tijdens een management- of werkoverleg. Hieronder kunt u deze gratis downloaden. U gebruikt ze zoals u het wilt, bij voorkeur aangevuld met concrete afspraken en instructies die specifiek voor uw bedrijf gelden. In combinatie met bijvoorbeeld posters en broekzakboekjes voor uw werknemers bent u uitgerust om professioneel te communiceren over machine- en mesveiligheid. Ook gratis. U betaalt zelfs geen verzendkosten!

   Powerpoint-presentatie machineveiligheid

   De presentatie maakt een lastig onderwerp - de routine van het werken met machines - inzichtelijk en bespreekbaar. Geen ellenlange verhandelingen, maar alles kort en praktisch uiteengezet. Handig voor een werk- of managementoverleg. U gebruikt de presentatie zoals u het wilt, bij voorkeur aangevuld met afspraken die specifiek voor uw bedrijf gelden. U kunt de presentatie machineveiligheid hier gratis downloaden.

   Powerpoint-presentatie mesveiligheid

   De presentatie maakt een lastig onderwerp – de routine van het werken met messen – inzichtelijk en bespreekbaar. Geen ellenlange verhandelingen, maar alles kort en praktisch uiteengezet. Handig voor een werk- of managementoverleg. U gebruikt de presentatie zoals u het wilt, bij voorkeur aangevuld met afspraken die specifiek voor uw bedrijf gelden. U kunt de presentatie mesveiligheid hier gratis downloaden.

   Banner machineveiligheid

   bannerU kunt de banner hier gratis downloaden. Ga met uw rechtermuisknop op de banner staan en kies "afbeelding opslaan als". Sla de banner op uw eigen computer op en gebruik 'm voor uw eigen medium zoals intranet.

   Banner mesveiligheid

   bannerU kunt de banner hier gratis downloaden. Ga met uw rechtermuisknop op de banner staan en kies "afbeelding opslaan als". Sla de banner op uw eigen computer op en gebruik 'm voor uw eigen medium zoals intranet.

   Kant-en-klare tekst

   Een bericht over mes- en machineveiligheid op uw intranet of in een info-bulletin. Bijvoorbeeld om een actiemaand aan te kondigen. Of het verspreiden van de zakboekjes. Maak gebruik van de kant-en-klare tekst. Uiteraard aan te passen met informatie die specifiek voor uw bedrijf geldt. U kunt de tekst hier gratis downloaden.

   Broekzakboekje machineveiligheid

   broekzakboekjeSpeciaal voor werknemers zijn de broekzakboekjes over machineveiligheid beschikbaar. Met de belangrijkste tips in het Engels, Pools en Duits. Het boekje heeft een handzaam broekzakformaat, telt slechts acht pagina’s en maakt werknemers attent op de prijsvraag op deze site. Een extra stimulans om stil te staan bij werken met machines.  Het broekzakboekje bekijken kan hier.

   Broekzakboekje mesveiligheid

   Speciaal voor werknemers zijn de broekzakboekjes over mesveiligheid beschikbaar. Met de belangrijkste tips in het Engels, Pools en Duits. Het boekje heeft een handzaam broekzakformaat, telt slechts acht pagina’s en maakt werknemers attent op de prijsvraag op deze site. Een extra stimulans stil te staan bij werken met machines. Het broekzakboekje bekijken kan hier.

   Poster machineveiligheid

   Met deze poster (formaat A2) brengt u machineveiligheid onder de aandacht. Hang 'm op in de kantine of kleedruimte. Klik hier om de poster te bekijken.

    

    

   Poster mesveiligheid

   Met deze poster (formaat A2) brengt u mesveiligheid onder de aandacht. Hang 'm op in de kantine of kleedruimte. Klik hier om de poster te bekijken.

Publicaties
Geen gegevens gevonden
Links
Geen gegevens gevonden

Werkwijzer Fysieke Belasting

Door te klikken op het onderstaande logo gaat u naar de werkwijzer.

Nieuwsbrief

ContactPostbus 61 - 2700 AB - Zoetermeer