Medewerkersbehoud
Wil jij een werkvloer met goede productie, sterke resultaten en tevreden medewerkers? In de vlees(waren)sector zien we juist dat door groeiend ziekteverzuim en uitstroom van medewerkers de productie achterblijft. En ook werving van nieuwe medewerkers is geen oplossing. Door groeiend medewerkerstekort en ontgroening van de branche, blijven resultaten achter.
Zet in op medewerkersbehoud met het Fit voor Vlees(waren) programma. Met dit programma investeer je mét subsidie in de duurzame inzetbaarheid en arbeidsvreugde van jouw medewerkers. Een leercultuur is aantrekkelijker voor nieuwe medewerkers, maar stimuleert vooral arbeidsvreugde van bestaande medewerkers. Zo wordt ‘behouden’ het nieuwe werven!
Nieuwsgierig wat Fit voor Vlees voor jouw organisatie kan betekenen?
Zodat jouw medewerkers met meer werkplezier hun werk doen. En jij ook.
Nieuwsbrief subsidie Duurzame inzetbaarheid voor bedrijven (MDIEU)
test